Uvek aktuelne ljuljaške

Volite ljuljaške? Koliko imate godina? Očekujem da su odgovori u okvirima 30-50 većinom…

A jeste li odrasli? Pa naravno da smo odrasli, kakvo pitanje (glupost)!!!

A zašto ste baš toliko odrasli? Šta vas je nateralo na to??! 🙂

Ne brinite… ima načina da se popravite 🙂 Da dozvolite sebi da povremeno uživate kao deca, a da i dalje izgledate ozbiljno i odraslo, ako vam je utisak koji ostavljate na druge ljude još uvek bitan. Nastavite koristiti ljuljaške i problem je rešen.

Na primer, kada pravite u dvorištu deci ljuljaške, napravite jednu ,ili dve, i za vas! Neka budu iste kao dečije samo malo veće, za veću decu 🙂

Ovo su detalji koji ulepšavaju i oplemenjuju i dušu i prostor. Mogu biti u bojama, sa detaljčićima, šarene, vesele, u skladu sa vama ili ostatkom prostora. Može se uklapat u ostale elemente ili da baš odskače od svega.

Pitajte sebe kakvu ljuljašku bi voleli da ste dete i baš takvu napravite!

Ako je pod nekim tremom ili na nekoj natkrivenoj terasi možete cele godine uživati, bar 5-10 minuta svaki dan…

Možete je koristiti kao klupu, možete uživati na suncu, čitati neku knjigu ili novi članak nekog vama zanimljivog štiva, možete piti kafu, jesti neke dobre kolače… mašti na volju! A možete se vratiti i u detinjstvo, ljuljati, smejati… naravno, kad vas niko ne vidi, jer znam, vi ste odrasli i ne priliči vam 🙂

Ja ,odrasla do granice, gde dalje ne bih, dajem vam par zanimljivih predloga…

Da..Newsletter !!! Prijavite se da bez razmišljanja pratite sve i uvek budete u toku sa novinama.  Nemojte zaboraviti na to.

Pitanja, sva su dobrodošla. Odgovariću vam na sve, šta nemam u iskustvu, pronaći ću vam odgovor. A takođe vas pozivam da se javite i za saradnju ako vam je potreban arhitekta za vaš projekat.

Birajte za sebe baš ono što vama treba 🏡

Priroda i čovek kao inspiracija 💚 j9ak

Jelena Devetak / j9ak

Podeli sa prijateljima

Pročitajte i sledeće

Zdravo, ja sam Jelena!

Moja inspiracija je priroda i život čoveka u njoj, pa sve to kroz arhitekturu i dizajn… definitivno!
Više o meni