Ogledalo u enterijeru

Ogledala u enterijeru su uvek dobar izbor…♻️

Uh… ustvari, ogledalo u enterijeru je i opasno !
Ne, ne… ne zato sto postoji opasnost od razbijanja i povredjivanja… već zato sto vidimo sve šta se nalazi ispred njega. Kao u izlogu.

Znate ono… skockate se, našminkate, namunjite… onako kako želite da vas vidi ogledalo (i ceo svet) , stanete ispred ogledala da napravite fotku vašeg reprezentativnog izdanja, ponosni na sebe i svoj stajling. Škljoc!!!

A kad otvorite fotku! Onda shvatite da se vidi sve, original. Džumbus od spremanja i nesigurnost u izboru kombinacije. Okrnjene pločice kupatila i plastična zavesa tuš kabine. Ružni radijatori i lista vaše kozmetike. Možda čak i nenamunjena lica okolnih ljudi. I sve ono što čini vaš život kad niste namunjeni, vašu svakodnevnicu. Da ne zalazim u odraz vaših očiju koje najbolje pričaju.

Ista su vam i ogledala u enterijeru!

Uvek su dobar izbor, otvaraju prostor, povećavaju, šire. Savršeni za prostor. Ali vodite računa nasuprot čega ih montirate ili šta stavljate ispred ogledala, čisto zbog odraza.

Taj odraz će biti kao nova slika u vašem prostoru.

A ako ste dostigli taj nivo da vam savršeno odgovara vaš svakodnevni odraz bez montaže, onda ne brinite, ogledala u enterijeru su stvorena za vas, da se divite vašem životu gde god da se okrenete u važem domu.


Znači, dobar izbor ako možemo prihvatiti odraz! Jednostavno !

Ako mene pitate, živela ogledala ! 😀

Za mene je čovek ispred prostora 🙂  više o tome pročitajte na  sajtu 😊

Birajte za sebe baš ono što vama treba 🏡

Jelena Devetak, j9ak

Podeli sa prijateljima

Pročitajte i sledeće

Zdravo, ja sam Jelena!

Moja inspiracija je priroda i život čoveka u njoj, pa sve to kroz arhitekturu i dizajn… definitivno!
Više o meni